علی راعی نامزد شورای شهر شد



علی راعی، نامزد انتخابات شورای شهر اصفهان:

به میثاق با شهر و مردم اصفهان پایبندم

ایران‌نامه: علی راعی نامزد اصلاح طلب شورای شهر اصفهان پایبندی خود را به میثاق با شهر و مردم اصفهان که از سوی فعالان جامعه مدنی اصفهان منتشر شده است، اعلام نمود و ابراز امیدواری کرد که با ورود به شورا با رای مردم بتواند به پیمانی که با مردم برای به ثمر نشاندن این آرمان ها بسته وفا کند.

علی راعی روزنامه نگار منتقد و رئیس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان اصفهان در هیئت‌های اجرایی و نظارتی استان اصفهان به استناد بند ج- د  ماده  26 قانون انتخابات، رد صلاحیت شده بود که با اعتراض به شورای عالی نظارت  در آخرین روز قبل از شروع تبلیغات تایید صلاحیت شد.

وی محور برنامه های خود را در این دوره از انتخابات در دو بخش فرهنگی و اجتماعی بیان نمود. توجه به ارتقاء فرهنگ شهروندی، ایجاد شهر سالم ، توجه به بناهای تاریخی و میراث فرهنگی، رفع مسائل شهری مثل ترافیک و بافت های فرسوده، ارتقاء سطح خدمات ناوگان حمل و نقل عمومی، مسائل زیست محیطی شهر اصفهان و در راس آن زاینده رود از جمله اهداف وی می باشد.

راعی در مورد اولویت هایش در شورای شهر گفت: تلاش خواهم نمود که شهروندان با حقوق شهروندی خود بیشتر آشنا شوند و بجای این که بخش عمده بودجه شهر صرف تبلیغات کور شهری شود، این بودجه را صرف به پایان رساندن پروژه های ناتمام شهر کنیم که گرفتاری های زیادی برای شهروندان ایجاد کرده است.

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر برخی از پروژه ها مثل مترو بعد گذشت بیش از دو دهه و صرف هزینه های سرسام آور ملی و استانی به یک معضل فرساینده شهری تبدیل شده اند و اگر درست و بجا بودجه ها هزینه می شد، اکنون این پروژه های ناتمام مثل مترو، مسجد مصلی و ورزشگاه نقش جهان و غیره به اتمام رسیده بود.

علی راعی یکی از نامزدهایی است که اعلام پایبندی و پشتیبانی خود را به " میثاق با شهر و مردم  اصفهان" اعلام نموده است.

وی در این مورد گفت: بر پیمانی که با شهر و مردم اصفهان بسته ام، پایبندم و تلاش می کنم که "شکوه چند هزارساله سپاهان را زنده کنم" تا اصفهان به جایگاه درخور خود به عنوان یک شهر مطرح فرهنگی، و گردشگری در سطح جهان دست پیدا کند.

 


 راعی ادامه داد: احیاء زاینده رود باید در راس برنامه های کلان استان و شهر اصفهان قرارگیرد چون حیات اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی مردم این شهر به حیات زاینده رود وابستگی کامل دارد.

راعی افزود: بدون زاینده رود هر برنامه ای برای توسعه اقتصادی و فرهنگی اصفهان در راستای محور توسعه این شهر که "گردشگری" خواهد بود، امکان پذیر نیست.

راعی درباره اهمیت توجه به میراث فرهنگی اصفهان گفت: در دنیا اصفهان را به میراث فرهنگی اش می شناسند؛ نمی توان برای حفظ این میراث فرهنگی تلاش نکرد و انتظار داشت اصفهان جایگاه مناسب خود را در بین شهرهای مقصد گردشگری حفظ کند. باید همه توانمان را برای حفظ و مرمت آثار تاریخی اصفهان به کار بندیم. باید همه مسئولان به این درک برسند که هر خشتی یا هر قطعه کاشی از بناهای تاریخی ما روی زمین می افتد، گویی پاره تن آنها آسیب دیده است.

راعی در مورد اهمیت توجه به محیط زیست گفت: آلودگی منابع طبیعی به ویژه هوا نقش مخربی در سلامت تن و روان شهروندان دارد و قطعا هزینه های مادی و معنوی زیادی را بر مردم شهر تحمیل می کند. اولویت شورای شهر بعدی در عرصه محیط زیست باید این باشد که اصفهان به جای این که در فهرست آلوده ترین شهرهای ایران باشد باید آن را به یکی از پاک ترین شهرهای جهان تبدیل کنیم.

عضو هیات موسس خانه مطبوعات و خبرنگاران استان اصفهان درباره توجه شورای شهر به نقش رسانه ها در مدیریت شهری گفت: یکی از راه هایی که اعضای شورای شهر می توانند ارتباط سالم و شفافی با مردم شهر داشته باشند توجه به جایگاه رسانه ها و ارتباط مداوم با آنهاست. باید به رسانه ها به ویژه مطبوعات توجه کنیم و شرایط فعالیت آزادانه روزنامه نگاران را برای بازتاب مسائل و مشکلات شهری فراهم کنیم نه این که با حربه قانون از فعالیت آنها ممانعت کنیم.

رئیس انجمن صنفی روزنامه نگاران استان اصفهان درباره توجه به نظرات کارشناسی سازمان های مردم نهاد در مدیریت شهری گفت: در هر تصمیمی که شورای شهر در مسائل مهم شهری می خواهد بگیرد باید حتما به نظرات کارشناسی سازمان های مردم نهاد توجه کند. در سال های گذشته بارها شاهد بوده ایم که بسیاری از تصمیمات شورای شهر مورد انتقاد جدی سازمان های غیردولتی و شخصیت های دانشگاهی بوده و این معضل به این خاطر است که در هنگام تصمیم گیری توجهی به نظرات مردم نشده و این مساله هزینه های زیادی را به شهر و مردم تحمیل کرده است. باید به آنجا برسیم که مدیران شهری به نظر مشاوره ای و کارشناسی سازمان های مردم نهاد باور داشته باشند نه این که با تصمیمات و مصوبات خود عملا نقش آنها را در جامعه محدود کنند.

علی راعی با بیش از 30 سال سابقه  فرهنگی و مطبوعاتی،  کار روزنامه نگاری را در سال 58 و خبر نگاری را  دهه  60 آغاز نمود. وی سرپرست و خبرنگار روزنامه توقیف شده سلام طی سال‌های 69-78 در اصفهان بود  و به دنبال آن سرپرستی و خبرنگاری روزنامه های اصلاح طلب جامعه، توس، مشارکت، نوروز، بیان، خرداد ، جهان اسلام، و همچنین سرپرستی روزنامه آفتاب یزد ، آسیا ، دنیای اقتصاد  طی سال 81-89 و سردبیری هفته نامه  صدا از بدو انتشار در سال 78  تاکنون را بر عهده داشته است. وی هم اکنون رئیس انجمن صنفی روزنامه نگاران استان اصفهان  است.


متن کامل میثاق با شهر و مردم اصفهان

http://www.iranname.net/1392/03/05/post-990/