نامه زعیم به دادستان یاسوج درباره تندیس آریوبرزن

 

اعتراض به برچیدن تندیس آریوبرزن در یاسوج

اگر تا چند ماه پیش تصور می شد که گم شدن یا دزدیده شدن تندیس نامداران در پارک ها و خیابان های تهران کار افرادی ناشناس است اما امروز با علنی شدن تخریب تندیس های یادمان ایران باستان در ساری و  یاسوج و پاک کردن دیوارنگاره های شاهنامه فردوسی در مشهد و دزدیدن کوبه مسجد شاه اصفهان که نقش شاه عباس بر آن بود، روشن است که این کارها به صورت سازمان یافته و در جهت پاکسازی شهرها از نمادهای ایرانی و در ضدیت دانسته یا ندانسته با فرهنگ ایرانی انجام می شود و جای بسی دریغ و افسوس است که افرادی از یک ملت به خود حق دهند که تیشه بردارند و بر ریشه نمادهای فرهنگی مشترک یک ملت بزنند و کسی هم جلودار آنها نباشد. در همین ارتباط مهندس کورش زعیم (عضو شورای مرکزی جبهه ملی ایران) در نامه ای به دادستان یاسوج نسبت به دستور برداشتن تندیس آریو برزن، سردار بزرگ ایران، اعتراض نموده است که متن کامل این نامه را در ادامه می توانید بخوانید: 



جناب دادستان شهرستان یاسوج

آریو برزن، سردار بزرگ ایرانی، نه تنها افتخار مردم کهکیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج است که افتخار ملی همه مردم ایران می باشد. آریو برزن یک شخصیت جاویدان است که همه مردم ایران زمین از زمان یورش اسکندر تا امروز مدیون از جان گذشتگی او و خواهر دلاورش یوتاب، سردار بزرگ زن ایرانی که دوش به دوش او جنگید، هستند و به آنان عشق می ورزند. آریوبرزن نماد سربازان دلاوری است که تحت فرماندهی او و تحت فرماندهی خواهرش، با عشق و جان برای دفاع از خاک وطن جنگیدند و از پا ننشستند تا همگی شهید شدند. کسانی که وارد شهر یاسوج می شوند و تندیس این دلاور بزرگ و فداکار را مشاهده می کنند به مردم یاسوج و استان شما درود می فرستند.

از دستور شما که، در هر حال بدون دادرسی و حکم دادگاه غیرقانونی، مغایر با خواست مردم یاسوج و ضد ارزشهای ملی است، اینگونه برداشت خواهد شد که هیچ احساسی نسبت به ایران و فرهنگ و تاریخ "میهن" خود ندارید. اگر کسی شکایتی نسبت به موجودیت و یا نصب تندیس بزرگمرد ارتش ایران دارد باید به دادگاه مراجعه کند. دادستان یک "داد"ستان در برابر تجاوز به حقوق مردم است نه تابع سلیقه هر فرد قدرتمند. تخریب نمادی که غرور ملی ماست قلب همه ایرانیان راستین را جریحه دار خواهد نمود و مسببان آن در تاریخ کشور و استان، به نیکی یاد نخواهند شد. استدلال اینکه باید از سربازان گمنامی که در جنگ تحمیلی عراق شهید شده اند، که البته واجب است، دلیل حذف نماد دلاوری ارتش ملی ایران نیست. آریو برزن نماد همه فرماندهان ارتش و سپاه ایران است که در درازنای تاریخ چند هزار ساله ما در میدانهای جنگ با دشمنان میهن جانفشانی کرده اند.
من به شهردار یاسوج درود می فرستم که تندیس غرور انگیر آریوبرزن را زینت شهر مبارز یاسوج کرده است.

کاش تندیس خواهرش یوتاب نیز در کنار آریوبرزن برپا شود.

کورش زعیم

۶ تیر ۱۳۹۰ (۲۷ ژوئن ۲۰۱۱)